Ost med melonsalsa

Ost med melonsalsa

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Salt ost og sød frugt i en middelhavsinspireret salat. Perfekt som forret.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Ingredienser

Antal portioner

Melonsalsa

  • 1 vandmelon båd
  • 1 agurk (ca. 10 cm)
  • 1 grofthakket forårsløg
  • 1 spsk citronskal (usprøjtet)
  • 1 spsk flydende honning
  • ½ tsk sambal oelek
  • ¼ tsk groft salt
  • 200 g Puck® salatost i blok
  • 1 liter renset rucolasalat
  • friskkværnet peber

Tilbehør

  • 100 g groft flute evt. ristet

 

 

Køb ingredienserne via Click&Cook®

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern skal og kerner fra melonen og kernerne fra agurken. Skær melon og agurk i små stykker og bland dem med forårsløg og de øvrige ingredienser. Stil salsaen tildækket i køleskabet i ca. 15 min. Smag til.

Skær osten i skiver. Fordel rucolasalaten på tallerkener og kom ost og melonsalsa herpå. Drys med friskkværnet peber og server straks sammen med lidt godt brød.

Tip

Melonsalsaen kan også bruges som tilbehør til det grillede sommermad.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4090 kJ / 978 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 7,5 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 42 %
  • Fedt: 41 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag