Ost med persille og ristede mandler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Dejlige friske smagsindtryk sammen med en lækker ost. Server som et lille oste-mellemmåltid eller som tapas.

Ingredienser

Antal portioner

Persille i olie

  • 3 dl kviste af kruspersille
  • ½ dl neurtral olie, fx rapsolie
  • et nip fint salt

Tilbehør

  • blåbær

Sådan gør du

Sådan gør du

Persille i olie

Hak persillekviste, olie og salt i en hurtighakker, til olien er homogen og grøn.

Skær osten i skiver og anret dem på 2 tallerkener. Drys med ristede mandler, hæld lidt persille i olie ved siden af osten og pynt med blåbær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3880 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,7 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 5 %
  • Fedt: 80 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: