Ost og jordbær med balsamicosirup

Bedømmelse

(0 vurderinger)

45 min

En lækker dessert til osteelskere. Den cremede ost går skønt til de saftige og søde jordbær.

Ingredienser

Antal portioner

Balsamicosirup

  • ½ dl mørk balsamicoeddike
  • 1 dl sukker
  • ¼ tsk friskkværnet peber
  • 300 g Høng® Klosterkrone
  • 200 g jordbær i hele og halve
  • 3 gulerødder i tynde strimler

Sådan gør du

Sådan gør du

Balsamicosirup

Kom eddike, sukker og peber i en lille gryde. Bring blandingen i kog og kog den i ½ min. Stil siruppen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Skær osten i skiver og læg dem på tallerkener sammen med jordbær og gulerødder. Hæld lidt balsamicosirup over og server resten af siruppen i en skål ved siden af.

Du kan erstatte blå- og hvidskimmelost med en hvidskimmelost, fx en Brie. Eller prøv at spise balsamicosirup, jordbær og gulerødder sammen med vaniljeflødeis. En lidt for tyk sirup kan gøres tyndere med et par dråber vand.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 7720 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,7 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 66 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: