Ost på grov ferskensalsa med salte pistacienødder og sirup

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Lækker ostedessert med det hele.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 finthakket rødløg
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 2 spsk sirup
  • groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 skrællede ferskner, skåret i grove stykker
  • 1 tsk finthakkede friske basilikumblade
  • 1 spsk sirup
  • 1 tsk friskpresset limesaft eller citronsaft
  • groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 spsk sojasauce
  • 80 g saltede pistacienøddekerner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend rødløgene grundigt med hvidvinseddike, sirup, salt og peber. Lad det trække ca. 15 min.

Vend ferskner, basilikum, sirup og limesaft sammen. Smag til med salt og peber.

Hæld sojasaucen over pistacienødderne og bag dem midt i ovnen.

Anret osten med marinerede rødløg, ferskensalsa og de lune pistacienødder.

Bagetid

Ca. 6 min. ved 185° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag