Ost på grov ferskensalsa med salte pistacienødder og sirup

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Lækker ostedessert med det hele.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 finthakket rødløg
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 2 spsk sirup
  • groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 skrællede ferskner, skåret i grove stykker
  • 1 tsk finthakkede friske basilikumblade
  • 1 spsk sirup
  • 1 tsk friskpresset limesaft eller citronsaft
  • groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 spsk sojasauce
  • 80 g saltede pistacienøddekerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend rødløgene grundigt med hvidvinseddike, sirup, salt og peber. Lad det trække ca. 15 min.

Vend ferskner, basilikum, sirup og limesaft sammen. Smag til med salt og peber.

Hæld sojasaucen over pistacienødderne og bag dem midt i ovnen.

Anret osten med marinerede rødløg, ferskensalsa og de lune pistacienødder.

Bagetid

Ca. 6 min. ved 185° - traditionel ovn.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 54 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: