Ost på grov ferskensalsa med salte pistacienødder og sirup

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Lækker ostedessert med det hele.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 finthakket rødløg
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 2 spsk sirup
  • groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 skrællede ferskner, skåret i grove stykker
  • 1 tsk finthakkede friske basilikumblade
  • 1 spsk sirup
  • 1 tsk friskpresset limesaft eller citronsaft
  • groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 spsk sojasauce
  • 80 g saltede pistacienøddekerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Vend rødløgene grundigt med hvidvinseddike, sirup, salt og peber. Lad det trække ca. 15 min.

Vend ferskner, basilikum, sirup og limesaft sammen. Smag til med salt og peber.

Hæld sojasaucen over pistacienødderne og bag dem midt i ovnen.

Anret osten med marinerede rødløg, ferskensalsa og de lune pistacienødder.

Bagetid

Ca. 6 min. ved 185° - traditionel ovn.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 54 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: