Ost på grov ferskensalsa med salte pistacienødder og sirup
30 min

Ost på grov ferskensalsa med salte pistacienødder og sirup

Lækker ostedessert med det hele.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ost på grov ferskensalsa med salte pistacienødder og sirup

Lækker ostedessert med det hele.

Antal portioner
  • 1 finthakket rødløg
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 2 spsk sirup
  • groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 skrællede ferskner, skåret i grove stykker
  • 1 tsk finthakkede friske basilikumblade
  • 1 spsk sirup
  • 1 tsk friskpresset limesaft eller citronsaft
  • groft salt
  • friskkværnet peber
  • 80 g afskallede pistacienødder
  • 2 spsk sojasauce

Fremgangsmåde:

Vend rødløgene grundigt med hvidvinseddike, sirup, salt og peber. Lad det trække ca. 15 min.

Vend ferskner, basilikum, sirup og limesaft sammen. Smag til med salt og peber.

Hæld sojasaucen over pistacienødderne og bag dem midt i ovnen.

Anret osten med marinerede rødløg, ferskensalsa og de lune pistacienødder.

Bagetid

Ca. 6 min. ved 185°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 6090 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 26 %
  • Fedt: 54 %
Print