Ost til dessert

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Ost til dessert er den perfekte opskrift, som er nem og lige til.

Ingredienser

Opskriften gælder for 12 personer

Tilbehør:

  • 300 g brød og
  • 120 g smør

Sådan gør du

Sådan gør du

Ost til dessert er en dejlig afslutning på en god middag. Anret ostene på et fladt fad og server pærer og dadler til.

Når man serverer ost efter en middag, beregner man 50-75 g pr. person.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 32390 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 77,2 g
  • Protein: 9 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 61 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: