Ostebidder med frugt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

Ost og frugt i mundrette bidder er indbydende for både store og små.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 minimelon fx galia
  • 200 g blå vindruer
  • 125 g jordbær

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær brie osten og havartien i trekanter og den gule ost i stave.

Fjern kernerne fra melonen og skær den i både. Skyl og tør vindruerne. Klip dem i klaser med 2-3 vindruer i hver. Skyl og tør jordbærrene (lad blomsten sidde).

Til madkurven

Pak ost og frugt i bokse hver for sig.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,8 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 17 %
  • Fedt: 64 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: