Ostecarpaccio med bacon

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Inspirationen er hentet hos den skønne italienske klassiker carpaccio - men her i en omvendt variation, hvor osten danner bund og der drysses med sprødstegt bacon....lige noget for en oste-elsker.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg osten på 2 tallekener og fordel ristet bacon og kapers ovenpå. Dryp med olivenolie og drys med peber. Læg citronbådene på tallerkenerne, så man selv kan dryppe saften på.

Tip

Du kan skære osten i tynde flager med en tyndskræller, en kartoffelskræller eller en norsk osthøvl.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2220 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 3 %
  • Fedt: 67 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag