Ostecarpaccio med bacon

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Inspirationen er hentet hos den skønne italienske klassiker carpaccio - men her i en omvendt variation, hvor osten danner bund og der drysses med sprødstegt bacon....lige noget for en oste-elsker.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg osten på 2 tallekener og fordel ristet bacon og kapers ovenpå. Dryp med olivenolie og drys med peber. Læg citronbådene på tallerkenerne, så man selv kan dryppe saften på.

Tip

Du kan skære osten i tynde flager med en tyndskræller, en kartoffelskræller eller en norsk osthøvl.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2220 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 3 %
  • Fedt: 67 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: