Ostecarpaccio med bacon

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Inspirationen er hentet hos den skønne italienske klassiker carpaccio - men her i en omvendt variation, hvor osten danner bund og der drysses med sprødstegt bacon....lige noget for en oste-elsker.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg osten på 2 tallekener og fordel ristet bacon og kapers ovenpå. Dryp med olivenolie og drys med peber. Læg citronbådene på tallerkenerne, så man selv kan dryppe saften på.

Tip

Du kan skære osten i tynde flager med en tyndskræller, en kartoffelskræller eller en norsk osthøvl.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2220 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 3 %
  • Fedt: 67 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: