Ostecreme med granatæbler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

De syrlige kerner forhøjer både smag og udseende på ostecremen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden til et let skum. Riv osten og rør den ned i flødeskummet sammen med halvdelen af granatæblekernerne og nødderne. Pynt med resten ved servering. Skær flutet i skiver og rist dem.

Tip

Du kan fx blande bladselleri i ostecremen og bruge det som tilbehør til and og andet kød.

Sådan får du kernerne ud af granatæblet

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,3 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 68 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag