Ostecreme med granatæbler

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

15 min

De syrlige kerner forhøjer både smag og udseende på ostecremen.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk fløden til et let skum. Riv osten og rør den ned i flødeskummet sammen med halvdelen af granatæblekernerne og nødderne. Pynt med resten ved servering. Skær flutet i skiver og rist dem.

Tip

Du kan fx blande bladselleri i ostecremen og bruge det som tilbehør til and og andet kød.

Sådan får du kernerne ud af granatæblet

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6540 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,3 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 21 %
  • Fedt: 68 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: