Ostegratineret pastinaksuppe med valnødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Fransk inspireret suppe med rig smag og tæt brødlåg med ost.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 2 zittauerløg i tynde skiver
  • 3 pastinakker i tynde skiver
  • 1 dl røde linser
  • 8 dl grøntsagsbouillon
  • ½ tsk groft salt
  • 1½ dl tør hvidvin, fx
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38% Cremefraiche 38%

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive varmt i en gryde. Svits løgene i ca. 2 min. Tilsæt pastinakker, linser, bouillon, salt og hvidvin. Lad det koge ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tilsæt sambal oelek og cremefraiche.

Fordel suppen i 4 små ovnfaste skåle. Fordel først valnødder og til sidst osten på de ristede brødskiver. Læg brødene på suppen og grill suppen midt i ovnen - til osten smelter og bliver let gylden. Server straks.

Grill

Ca. 4 min.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 47 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: