Ostegratineret pastinaksuppe med valnødder

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Franskinspireret suppe med rig smag og tæt brødlåg med ost.

Ingredienser

Antal portioner
  • 25 g smør
  • 2 zittauerløg i tynde skiver
  • 3 pastinakker i tynde skiver
  • 1 dl røde linser
  • 8 dl grøntsagsbouillon
  • ½ tsk groft salt
  • 1½ dl tør hvidvin, fx
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 dl Karolines Køkken® Cremefraiche 38% Cremefraiche 38%

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive varmt i en gryde. Svits løgene i ca. 2 min. Tilsæt pastinakker, linser, bouillon, salt og hvidvin. Lad det koge ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tilsæt sambal oelek og cremefraiche.

Fordel suppen i 4 små ovnfaste skåle. Fordel først valnødder og til sidst osten på de ristede brødskiver. Læg brødene på suppen og grill suppen midt i ovnen - til osten smelter og bliver let gylden. Server straks.

Grill

Ca. 4 min.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 37 %
  • Fedt: 47 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: