Ostemad med ananaschutney

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Sur-sød ananaschutney giver et godt modspil til din yndlingsost.

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g ananas
  • 2 spsk risvinseddike
  • 3 spsk rørsukker
  • 8 skiver Riberhus® ML 25% (45+)
  • 240 g brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær ananaskødet i små tern og hæld det i en gryde sammen med risvinseddike og rørsukker. Kog det sammen ca. 5 min. - til sirupsagtig konsistens. Afkøl. Server chutneyen til et par skiver godt tempereret gul ost - mild eller lagret efter smag - på brød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,1 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: