Ostemad med ananaschutney

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Sur-sød ananaschutney giver et godt modspil til din yndlingsost.

Ingredienser

Antal portioner
  • 100 g ananas
  • 2 spsk risvinseddike
  • 3 spsk rørsukker
  • 8 skiver Riberhus® ML 25% (45+)
  • 240 g brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær ananaskødet i små tern og hæld det i en gryde sammen med risvinseddike og rørsukker. Kog det sammen ca. 5 min. - til sirupsagtig konsistens. Afkøl. Server chutneyen til et par skiver godt tempereret gul ost - mild eller lagret efter smag - på brød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,1 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 29 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: