Ostemad med ananaschutney

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Sur-sød ananaschutney giver et godt modspil til din yndlingsost.

Ingredienser

Antal portioner

  • 100 g ananas
  • 2 spsk risvinseddike
  • 3 spsk rørsukker
  • 8 skiver Riberhus® ML 25% (45+)
  • 240 g brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær ananaskødet i små tern og hæld det i en gryde sammen med risvinseddike og rørsukker. Kog det sammen ca. 5 min. - til sirupsagtig konsistens. Afkøl. Server chutneyen til et par skiver godt tempereret gul ost - mild eller lagret efter smag - på brød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,1 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: