Ostepakker med spidskål er dejlig vegetarisk aftensmad, som er inspireret af den klassiske ret kåldolmere. Kåldolmere er fars pakket ind i kålblade. Vi kender også dolmere fra de små vinbladsdolmere fra middelhavsområdet, hvor fyldet er pakket ind i syltede vinblade. Ostepakker med spidskål kombinerer det klassiske og det mere nutidige, hvor vi gerne vil spise mere grønt. Server ostepakker med spidskål for familien, og se om ikke de synes, det er helt okay på en dag med grøn mad.
De stegte osteskiver er også lækre i en vegetarisk burger.
Det passer også fint med råstegte kartofler eller ovnstegte kartoffelbåde til retten. Hvis det skal være ekstra nemt, kan du i stedet varme spidskål, ærter og persille i Karolines Køkken® Mild ost pastasauce.
8454 kJ / 2021 kcal
360 kJ / 86 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 21,8 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 47,4 % | 10 g |
Fedt: | 30,8 % | 3 g |
- Sæt din pande til middel varme- Tilføj godt med fedtstof - Steg i 1-2 minutter på hver side - Osten er færdig efter 3-4 minutter