Ostepakker

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Ostepakker egner sig godt som mellemmåltid og til buffet. Den velsmagende dej og den lækre ostereme er et sikkert hit.

Ingredienser

2 ostepakker pr. person

Opskriften gælder for 12 personer

Dej

Creme

Sådan gør du

Sådan gør du

Dej

Bland mel, ost, paprika og salt. Smuldr smørret i og ælt dejen let sammen. Stil den tildækket i køleskabet mindst 1 time.

Creme

Rør æggeblommer og mel sammen i en gryde. Tilsæt mælken og kog under kraftig piskning i ca. 1 min. Tag gryden af varmen og rør ost og salt i. Lad cremen køle af.

Rul dejen ud, på et meldrysset bord, til 2 plader (a ca. 24 x 32 cm). Del hver plade 2 gange på langs og 3 gange på tværs, i alt 24 firkanter. Læg ca. 1 tsk creme på hver firkant. Pensl kanterne med æggehvide. Fold firkanterne til trekanter. Tryk kanterne godt med en gaffel. Læg ostepakkerne på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen. Server ostepakkerne lune.

Tip

Retten er også en del af et ostebord til 12 personer. Ost til 12.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 200°.

Frysetip

Kan fryses inden bagning.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,8 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 20 %
  • Fedt: 67 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: