Østers i skærsilden med vandmelonsalat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

60+ min

Smagfuld forret med friske krydderurter og hvid ost.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Start et bål eller tænd op i en grill.

Imens skæres vandmelonen i grove stykker, forårsløgene rengøres, skæres ud i 3 cm. stykker og sættes på bambusspydene. Hak mynte og koriander fint. Når kullene er meget varme tages østersene og lægges direkte ned i de glohede kul. Vend dem ikke om mens de rister, men lad dem ligge stille i ca. 5 min. Først koger de, hvorefter de nærmest karamelliserer i deres egen kraft på perlemorskanterne. Denne proces giver en helt unik og raffineret smag. Tag dem forsigtigt af kullene med en tang. De er meget varme og skal ikke håndteres med hænderne. Åbn forsigtigt låget og de er klar til anretning. (Hvis der skulle være en østers der ikke har åbnet sig i varmen, skal den kasseres).

Grill ligeledes forårsløgene. De skal have ca. 2 min. på hver side. Fordel østers og vandmelon på tallerkener, drys med smuldret ost, mynte og koriander. Dryp med lidt ekstra jomfruolivenolie og drys evt. en lille smule havsalt på. Anret også de grillede forårsløg på tallerkenen. Server med det samme.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 5,4 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 28 %
  • Fedt: 45 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde:

Vin match

Sauvignon Blanc Marlborough, New Zealand

Oversøisk sauvignon blanc er den vin, som kan hamle op med denne komplekse smagsbombe. Lækkert! Kilde: Martin Nordkvist

Læs også om vin til jomfruhummer