Østersøsild med ost
45 min

Østersøsild med ost

Ovnbagt, gratineret sild med masser af krydderurter. Serveres med kartoffelmos.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Østersøsild med ost

Ovnbagt, gratineret sild med masser af krydderurter. Serveres med kartoffelmos.

Antal portioner
  • 600 g sildefileter, fx østersøsild
  • 1 porre
  • 1½ tsk groft salt
  • ½ tsk friskkværnet hvid peber

Tilbehør 1 kg kartoffelmos - se link

Indkluderet i opskriften

Fremgangsmåde:

Skær porren i tynde skiver, skyl dem godt og fordel dem i bunden af et ovnfast fad. Læg sildefileterne herpå - med skindsiden nedad. Drys dem med salt og peber. Rul fileterne sammen og læg dem tæt med samlingen nedad.

Bland dild, persille og piskefløde. Hæld det over fisken. Sørg for, at væsken kommer godt ned i formen. Bland ost og rasp og drys det over fisken. Bag retten midt i ovnen - til den er gylden. Server østersøsildene med en god kartoffelmos.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 16430 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 57 %
Print