Østersøsild med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Ovnbagt, gratineret sild med masser af krydderurter. Serveres med kartoffelmos.

Ingredienser

Antal portioner
  • 600 g dobbelt sildefileter, fx østersøsild
  • 1 porre
  • 1½ tsk groft salt
  • ½ tsk friskkværnet hvid peber

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær porren i tynde skiver, skyl dem godt og fordel dem i bunden af et ovnfast fad. Læg sildefileterne herpå - med skindsiden nedad. Drys dem med salt og peber. Rul fileterne sammen og læg dem tæt med samlingen nedad.

Bland dild, persille og piskefløde. Hæld det over fisken. Sørg for, at væsken kommer godt ned i formen. Bland ost og rasp og drys det over fisken. Bag retten midt i ovnen - til den er gylden. Server østersøsildene med en god kartoffelmos.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 16430 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 57 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: