Østersøsild med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Ovnbagt, gratineret sild med masser af krydderurter. Serveres med kartoffelmos.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 600 g dobbelt sildefileter, fx østersøsild
  • 1 porre
  • 1½ tsk groft salt
  • ½ tsk friskkværnet hvid peber

Indkluderet i opskriften

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær porren i tynde skiver, skyl dem godt og fordel dem i bunden af et ovnfast fad. Læg sildefileterne herpå - med skindsiden nedad. Drys dem med salt og peber. Rul fileterne sammen og læg dem tæt med samlingen nedad.

Bland dild, persille og piskefløde. Hæld det over fisken. Sørg for, at væsken kommer godt ned i formen. Bland ost og rasp og drys det over fisken. Bag retten midt i ovnen - til den er gylden. Server østersøsildene med en god kartoffelmos.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200°.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 16430 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 57 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag