Østersøsild med ost - Opskrifter - Arla

Østersøsild med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Ovnbagt, gratineret sild med masser af krydderurter. Serveres med kartoffelmos.

Ingredienser

Antal portioner

  • 600 g dobbelt sildefileter, fx østersøsild
  • 1 porre
  • 1½ tsk groft salt
  • ½ tsk friskkværnet hvid peber

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær porren i tynde skiver, skyl dem godt og fordel dem i bunden af et ovnfast fad. Læg sildefileterne herpå - med skindsiden nedad. Drys dem med salt og peber. Rul fileterne sammen og læg dem tæt med samlingen nedad.

Bland dild, persille og piskefløde. Hæld det over fisken. Sørg for, at væsken kommer godt ned i formen. Bland ost og rasp og drys det over fisken. Bag retten midt i ovnen - til den er gylden. Server østersøsildene med en god kartoffelmos.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 16430 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 19 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 25 %
  • Fedt: 57 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: