Ostesauce med grøntsager - Opskrifter - Arla

Ostesauce med grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Dejlig ostesauce med grøntsager og persille, der giver masser af smag.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • frisk hakket kruspersille

Hertil

  • 300 g røget lammekølle, roastbeef eller pastrami
  • 1 kg nye kartofler eller
  • 240 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær top og rod af majroerne og skrab dem. Skær majroerne i tynde, kvarte skiver. Bring vand tilsat salt i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt gulerødder og kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 2½ min. Vend majroer og asparges i og kog i yderligere ca. ½ min. Lad grøntsagerne dryppe af i en sigte. Kom ostesauce, sukkerærter, salt og peber i gryden og bring blandingen i kog under omrøring. Vend forsigtigt de afdryppede grøntsager i saucen og smag til.

Tip

I stedet for lammekølle kan man servere ca. 500 g stegt kød, fx frikadeller, karbonader eller svinekoteletter.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8150 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: