Ostesauce med grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Dejlig ostesauce med grøntsager og persille, der giver masser af smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • frisk hakket kruspersille

Hertil

  • 300 g røget lammekølle, roastbeef eller pastrami
  • 1 kg nye kartofler eller
  • 240 g landbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær top og rod af majroerne og skrab dem. Skær majroerne i tynde, kvarte skiver. Bring vand tilsat salt i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt gulerødder og kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 2½ min. Vend majroer og asparges i og kog i yderligere ca. ½ min. Lad grøntsagerne dryppe af i en sigte. Kom ostesauce, sukkerærter, salt og peber i gryden og bring blandingen i kog under omrøring. Vend forsigtigt de afdryppede grøntsager i saucen og smag til.

Tip

I stedet for lammekølle kan man servere ca. 500 g stegt kød, fx frikadeller, karbonader eller svinekoteletter.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8150 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 22 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag