Ostesauce med grøntsager
30 min

Ostesauce med grøntsager

Dejlig ostesauce med grøntsager og persille, der giver masser af smag.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ostesauce med grøntsager

Dejlig ostesauce med grøntsager og persille, der giver masser af smag.

Antal portioner

Pynt

  • frisk hakket kruspersille

Hertil

  • 300 g røget lammekølle, roastbeef eller pastrami
  • 1 kg nye kartofler eller
  • 240 g landbrød

Fremgangsmåde:

Skær top og rod af majroerne og skrab dem. Skær majroerne i tynde, kvarte skiver. Bring vand tilsat salt i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt gulerødder og kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 2½ min. Vend majroer og asparges i og kog i yderligere ca. ½ min. Lad grøntsagerne dryppe af i en sigte. Kom ostesauce, sukkerærter, salt og peber i gryden og bring blandingen i kog under omrøring. Vend forsigtigt de afdryppede grøntsager i saucen og smag til.

Tip

I stedet for lammekølle kan man servere ca. 500 g stegt kød, fx frikadeller, karbonader eller svinekoteletter.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 8150 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 22 %
Print