Ostesauce med grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Dejlig ostesauce med grøntsager og persille, der giver masser af smag.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • frisk hakket kruspersille

Hertil

  • 300 g røget lammekølle, roastbeef eller pastrami
  • 1 kg nye kartofler eller
  • 240 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær top og rod af majroerne og skrab dem. Skær majroerne i tynde, kvarte skiver. Bring vand tilsat salt i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt gulerødder og kog dem ved jævn varme og under låg i ca. 2½ min. Vend majroer og asparges i og kog i yderligere ca. ½ min. Lad grøntsagerne dryppe af i en sigte. Kom ostesauce, sukkerærter, salt og peber i gryden og bring blandingen i kog under omrøring. Vend forsigtigt de afdryppede grøntsager i saucen og smag til.

Tip

I stedet for lammekølle kan man servere ca. 500 g stegt kød, fx frikadeller, karbonader eller svinekoteletter.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8150 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 22 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: