Osteskiver med kumquats

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Kumquats giver en syrlig bitter smag der smager godt til Emmentaler.

Ingredienser

Antal portioner

Appelsin og honninglage

  • 75 g kumquats
  • ½ dl friskpresset appelsinsaft
  • 1 spsk honning
  • ½ tsk stødt anis
  • ½ fennikel

Sådan gør du

Sådan gør du

Appelsin og honninglage

Skyl kumquatsene. Kom appelsinsaft og honning i en gryde og bring det i kog. Tilsæt kumquatsene og kog dem ved svag varme i ca. 5 min. - eller til frugterne er møre og lagen er blevet tyk. Tilsæt stødt anis og hæld lagen i en skål. Stil skålen tildækket i køleskabet. Rens fenniklen og skær den i meget tynde strimler. Tag de næsten kolde kumquats op af lagen og halver dem på langs. Kom fennikelstrimlerne i lagen.

Ved serveringen

Skær osten i skiver og læg dem på et fad. Læg fennikel og lage på midten og pynt med de halve kumquats.

Kumquats fås både som enkelte frugter og som et helt lille træ. Frugterne har en syrlig/bitter og intens appelsinsmag og anvendes hele med skrællen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,3 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 10 %
  • Fedt: 63 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: