

Ovnbagte honningsfigner
30 min
Enkelt, elegant og dejlig dessert.
Ingredienser
Antal portioner
- 4 friske figner (ca. 200 g)
- 1 vaniljestang
-
1 dl Karolines Køkken® økologisk Fraiche 9%
- 2 spsk flydende honning
- 1 spsk mandelflager
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Skær et kryds i fignerne og stil dem i et ovnfast fad. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Bland halvdelen i fraichen og resten i honningen. Dryp honningen over fignerne og drys med mandler. Bag dem midt i ovnen. Server dem lune med den kolde vaniljefraiche til.
Bagetid
7-9 min. ved 250° - traditionel ovn.
Sådan flækker du en vaniljestang
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 1890 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 6,7 g
- Protein: 6 %
- Kulhydrat: 67 %
- Fedt: 27 %