Ovnbagte løg med stenbiderrogn

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

60+ min

Ovnbagte løg med stenbiderrogn er opskriften på en perfekt forret. Alt du behøver for at tilberede denne hurtige og lækre ret er zittauerløg, smør, cremefraiche og stenbiderrogn - prøv den!

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 zittauerløg
  • 25 g smør - smeltet

Pynt

  • friske dildkviste
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær top og bund af løgene og halver dem. Stil dem på en plade med bagepapir, pensl dem med smør og bag dem midt i ovnen.

Ved serveringen

Stil de lune løg på et fad. Fordel cremefraiche og stenbiderrogn på toppen, pynt med dild og peber. Server straks.

Bagetid

Ca. 1 time ved 175°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6 g
  • Protein: 6 %
  • Kulhydrat: 15 %
  • Fedt: 79 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: