Ovnbiks-bearnaise

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(29 vurderinger)

45 min

En lidt lettere og grønnere version af biksemaden. Det giver plads til en nem og hurtig gang bearnaisesauce. Retten er let at lave, da biksen ryger i ovnen og bearnaisesaucen kan du selv bestemme om du vil servere kold eller varm.

Ingredienser

Antal portioner

  • 800 g små, skrubbede kartofler i halve
  • 8 gulerødder i mundrette bidder (ca. 600 g)
  • 1 tsk groft salt
  • 400 g wokstrimler af okseklump
  • 2 spsk worcestershiresauce
  • ½ tsk groft salt

Tilbehør

  • 200 g groft flute

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel kartofler og gulerødder på en plade med bagepapir, drys med salt og bag grøntsagerne øverst i ovnen, til de er gyldne.

Kom wokstrimlerne i en frysepose sammen med worcestershiresaucen. Massér kødet med saucen og fordel det på en plade med bagepapir. Drys kødet med salt og steg det nederst i ovnen under grøntsagerne de sidste 5 min.

Hæld det kogende vand over aspargesene og lad dem stå i ca. 2 min. Hæld vandet fra og vend asparges, de bagte kartofler, gulerødder, det stegte kød og persille sammen. Kom biksen i et fad, drys med peber og server biksemaden sammen med kold eller varm bearnaisesauce - du bestemmer selv.

Bagetid for grøntsager

Ca. 25 min. ved 250° - varmluft.

Stegetid for kød

Ca. 5 min. ved 250° - varmluft.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 44,6 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: