Pandekagetrekanter med spegeskinke

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

De luftige madpandekager toppet med cremefraichen giver en skøn måde at starte måltidet på.

Ingredienser

Antal portioner

Dej

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Dej

Rør gæren ud i mælk og pisk æggeblommerne i. Bland mel og salt i en skål og pisk mælkeblandingen i lidt efter lidt. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen sammen med fraiche. Lad dejen hvile tildækket i køleskabet i ca. 30 min.

Lad smørret gyldne i en pande (ca. 21 cm i diameter). Fordel 3 dl dej i panden. Bag pandekagen ved jævn varme, til den er gylden på begge sider (i alt ca. 4 min.). Bag 2 pandekager til.

Ved serveringen

Skær pandekagerne i kvarte og server dem sammen med tilbehøret.

Tip

Pandekagerne kan bages efter hævning i køleskabet i ca. 3 timer.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6974 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,2 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 33 %
  • Fedt: 46 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: