Paprikasauce med chili

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Nem opskrift på en lækker og fedtfattig sauce med masser af smag. Saucen er krydret med paprika og chili og egner sig godt til kalkunbryst og kalvekoteletter.

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 500 g stegt kød, fx kalkunbryst eller kalvekoteletter
  • 325 g basmatiris
  • 600 g blandede grøntsager

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits rødløget i ca. ½ min. Tilsæt mælkesauce, paprika, chili og salt. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag paprikasaucen til.

Tip

I stedet for basmatiris kan man anvende fx parboiled ris.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 23 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: