Paprikasauce med chili

Bedømmelse

(7 vurderinger)

30 min

Nem opskrift på en lækker og fedtfattig sauce med masser af smag. Saucen er krydret med paprika og chili og egner sig godt til kalkunbryst og kalvekoteletter.

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 500 g stegt kød, fx kalkunbryst eller kalvekoteletter
  • 325 g basmatiris
  • 600 g blandede grøntsager

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits rødløget i ca. ½ min. Tilsæt mælkesauce, paprika, chili og salt. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag paprikasaucen til.

Tip

I stedet for basmatiris kan man anvende fx parboiled ris.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 23 %

Print

Kilde: