Paprikasauce med chili

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Nem opskrift på en lækker og fedtfattig sauce med masser af smag. Saucen er krydret med paprika og chili og egner sig godt til kalkunbryst og kalvekoteletter.

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 500 g stegt kød, fx kalkunbryst eller kalvekoteletter
  • 325 g basmatiris
  • 600 g blandede grøntsager

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits rødløget i ca. ½ min. Tilsæt mælkesauce, paprika, chili og salt. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag paprikasaucen til.

Tip

I stedet for basmatiris kan man anvende fx parboiled ris.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: