Paprikasauce med chili

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Nem opskrift på en lækker og fedtfattig sauce med masser af smag. Saucen er krydret med paprika og chili og egner sig godt til kalkunbryst og kalvekoteletter.

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 500 g stegt kød, fx kalkunbryst eller kalvekoteletter
  • 325 g basmatiris
  • 600 g blandede grøntsager

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt smørret i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits rødløget i ca. ½ min. Tilsæt mælkesauce, paprika, chili og salt. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Smag paprikasaucen til.

Tip

I stedet for basmatiris kan man anvende fx parboiled ris.

Hvordan koger man ris

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11310 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: