Pærekompot til blåskimmelost
30 min

Pærekompot til blåskimmelost

Smagfuld og sprød dessert.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pærekompot til blåskimmelost

Smagfuld og sprød dessert.

Antal portioner

Tilbehør

  • 100 g lyst brød

Fremgangsmåde:

Pisk ingefærmarmeladen lidt, så den blive tyndere i konsistensen. Del pæren i 4 både, fjern kernehus og stilk og skær pæren i tynde både. Vend frugten i marmeladen sammen med mandlerne. Lad pærekompotten trække tildækket i køleskabet i minimum 15 min.

Ved serveringen

Del osten i 8 skiver og anret 2 skiver på hver tallerken sammen med pærekompot. Server med lyst brød. Hvis kompotten synes lidt for tyk ved serveringen, kan den tilsættes lidt koldt vand.

Tip

For at få den optimale smagsoplevelse bør ost altid tempereres før servering - beregn ca. 1 time.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 5850 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,7 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 48 %
Print