Pærekylling med kant

Bedømmelse

(0 vurderinger)

45 min

Sambal Oelek og ingefær gør retten "hot", men hvor hot, kan du selv styre.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 dl valnøddekerner
  • 2 pærer, fx conference
  • 10 g smør
  • ½ dl grofthakkede friske mynteblade

Tilbehør

  • 320 g risblanding med vilde ris (ca. 4 dl)
  • 300 g dampede porrer

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom valnødderne i en sauterpande og rist dem ved kraftig varme i ca. 2 min. Skru ned til jævn varme og rist dem i yderligere ca. 2 min. Tag dem op.

Skær kyllingefileterne i lange stykker og drys dem med salt. Lad smørret blive gyldent i sauterpanden og brun kyllingestykkerne i ca. 2 min. Tilsæt fløde, bouillon, ingefær, hvidløg og sambal oelek. Bring retten i kog og kog den i ca. 3 min. Smag til.

Lad imens smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Skær pærerne i både og fjern kernerne. Steg pærebådende ca. ½ min. på hver side. Kom pærer, valnødder og mynte i retten og server straks sammen med ris.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,4 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 30 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: