Pærekylling med kant

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Sambal Oelek og ingefær gør retten "hot", men hvor hot, kan du selv styre.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dl valnøddekerner
  • 2 pærer, fx conference
  • 10 g smør
  • ½ dl grofthakkede friske mynteblade

Tilbehør

  • 320 g risblanding med vilde ris (ca. 4 dl)
  • 300 g dampede porrer

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom valnødderne i en sauterpande og rist dem ved kraftig varme i ca. 2 min. Skru ned til jævn varme og rist dem i yderligere ca. 2 min. Tag dem op.

Skær kyllingefileterne i lange stykker og drys dem med salt. Lad smørret blive gyldent i sauterpanden og brun kyllingestykkerne i ca. 2 min. Tilsæt fløde, bouillon, ingefær, hvidløg og sambal oelek. Bring retten i kog og kog den i ca. 3 min. Smag til.

Lad imens smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Skær pærerne i både og fjern kernerne. Steg pærebådende ca. ½ min. på hver side. Kom pærer, valnødder og mynte i retten og server straks sammen med ris.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Ingefær er roden til en masse godt. Karolines Køkkenskole viser én metode til, hvordan du håndterer frisk ingefær.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,4 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag