Pærekylling med kant

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Sambal Oelek og ingefær gør retten "hot", men hvor hot, kan du selv styre.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dl valnøddekerner
  • 2 pærer, fx conference
  • 10 g smør
  • ½ dl grofthakkede friske mynteblade

Tilbehør

  • 320 g risblanding med vilde ris (ca. 4 dl)
  • 300 g dampede porrer

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom valnødderne i en sauterpande og rist dem ved kraftig varme i ca. 2 min. Skru ned til jævn varme og rist dem i yderligere ca. 2 min. Tag dem op.

Skær kyllingefileterne i lange stykker og drys dem med salt. Lad smørret blive gyldent i sauterpanden og brun kyllingestykkerne i ca. 2 min. Tilsæt fløde, bouillon, ingefær, hvidløg og sambal oelek. Bring retten i kog og kog den i ca. 3 min. Smag til.

Lad imens smørret smelte i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Skær pærerne i både og fjern kernerne. Steg pærebådende ca. ½ min. på hver side. Kom pærer, valnødder og mynte i retten og server straks sammen med ris.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,4 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: