Pasta i dildsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Den fyldige flødeost i samspil den friske dild komplimenterer hinanden til perfektion. Med denne vegetariske opskrift på pasta i dild sauce, kan du imponere familie og venner - og så endda på kort tid!

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g tørret pasta

Pynt:

  • 100 g spegeskinke i strimler

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær flødeosten i mindre stykker og kom dem i en tykbundet gryde. Pisk mælken i lidt efter lidt. Giv blandingen et opkog og tilsæt dild. Smag saucen til med sherry, salt og peber. Vend friskkogt pasta i saucen og hæld den i en varm skål. Fordel spegeskinken over.

Tips

Spegeskinke kan erstattes af ferskrøget laks.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 32 %
  • Alkohol: 1 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: