Pasta i dildsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Den fyldige flødeost i samspil den friske dild komplimenterer hinanden til perfektion. Med denne vegetariske opskrift på pasta i dild sauce, kan du imponere familie og venner - og så endda på kort tid!

Ingredienser

Antal portioner
  • 400 g tørret pasta

Pynt:

  • 100 g spegeskinke i strimler

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær flødeosten i mindre stykker og kom dem i en tykbundet gryde. Pisk mælken i lidt efter lidt. Giv blandingen et opkog og tilsæt dild. Smag saucen til med sherry, salt og peber. Vend friskkogt pasta i saucen og hæld den i en varm skål. Fordel spegeskinken over.

Tips

Spegeskinke kan erstattes af ferskrøget laks.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 32 %
  • Alkohol: 1 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: