Pasta i dildsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Den fyldige flødeost i samspil den friske dild komplimenterer hinanden til perfektion. Med denne vegetariske opskrift på pasta i dild sauce, kan du imponere familie og venner - og så endda på kort tid!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g tørret pasta

Pynt:

  • 100 g spegeskinke i strimler

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær flødeosten i mindre stykker og kom dem i en tykbundet gryde. Pisk mælken i lidt efter lidt. Giv blandingen et opkog og tilsæt dild. Smag saucen til med sherry, salt og peber. Vend friskkogt pasta i saucen og hæld den i en varm skål. Fordel spegeskinken over.

Tips

Spegeskinke kan erstattes af ferskrøget laks.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11480 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 32 %
  • Alkohol: 1 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag