Pasta i laksesauce

Bedømmelse

(14 vurderinger)

30 min

Superhurtig aftensmad med frisk pasta, fersk laks og en færdig sauce. En god og nem ret at lave for børn der har maddage.

Ingredienser

Antal portioner
  • 600 g frisk pasta, fx grøn båndpasta
  • 1 tsk friskpresset friskpresset citronsaft
  • 1 dl hakket frisk dild
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • små dildkviste

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog den friske pasta efter anvisningen på emballagen.

Skær imens fiskekødet i tern (ca. 2 x 2 cm). Bring den hvide mælkesauce i kog i en tykbundet gryde. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt citronsaft, dild, salt og peber. Sluk for varmen. Vend forsigtigt laksen i og læg låg på gryden. Lad fisken trække i ca. 4 min., til den er fast og lyserød. Smag saucen til.

Ved serveringen

Hæld pastaen til afdrypning i en sigte. Læg pasta og laksesauce lagvis i en varm skål og server straks med ost til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12460 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde: