Pasta i laksesauce
30 min

Pasta i laksesauce

Superhurtig aftensmad med frisk pasta, fersk laks og en færdig sauce. En god og nem ret at lave for børn der har maddage.
Bedømmelse (13 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pasta i laksesauce

Superhurtig aftensmad med frisk pasta, fersk laks og en færdig sauce. En god og nem ret at lave for børn der har maddage.

Antal portioner
  • 600 g frisk pasta, fx grøn båndpasta
  • 1 tsk friskpresset friskpresset citronsaft
  • 1 dl hakket frisk dild
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • små dildkviste

Tilbehør

Fremgangsmåde:

Kog den friske pasta efter anvisningen på emballagen.

Skær imens fiskekødet i tern (ca. 2 x 2 cm). Bring den hvide mælkesauce i kog i en tykbundet gryde. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt citronsaft, dild, salt og peber. Sluk for varmen. Vend forsigtigt laksen i og læg låg på gryden. Lad fisken trække i ca. 4 min., til den er fast og lyserød. Smag saucen til.

Ved serveringen

Hæld pastaen til afdrypning i en sigte. Læg pasta og laksesauce lagvis i en varm skål og server straks med ost til.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 12460 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 27 %
Print