Pasta med 2 slags løg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Nyd en portion frisk pasta med hvidløgssauce, løg og sprød skinke.

Ingredienser

Antal portioner
  • 150 g lufttørret skinke i meget tynde skiver, fx parmaskinke
  • 3 liter vand
  • 1½ spsk groft salt
  • 600 g frisk grøn pasta, fx fettuccine
  • 6 rødløg i tynde både
  • 12 forårsløg i 4 cm stykker

Pynt

  • hakket forårsløg
  • hakket rødløg

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel spegeskinken på ovnens rist. Stil risten på en plade med bagepapir og steg skinken midt i ovnen.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kom pastaen i det kogende vand sammen med rødløg og lad det koge i ca. 1 min. Tilsæt forårsløg og lad det koge yderligere i ca. 1 min.

Hæld imens hvidløgssaucen i en tykbundet gryde og bring saucen i kog under omrøring.

Ved serveringen

Del den sprøde skinke i små stykker. Lad pasta og løg dryppe af i et dørslag og hæld det derefter i en stor, varm skål. Hæld saucen over og pynt med spegeskinke og hakket forårs- og rødløg. Server straks.

Stegetid

Sæt spegeskinken i en kold ovn - indstil på 225° og steg i ca. 15 min.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,3 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 18 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: