Pasta med 2 slags løg - Opskrifter - Arla

Pasta med 2 slags løg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

30 min

Nyd en portion frisk pasta med hvidløgssauce, løg og sprød skinke.

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g lufttørret skinke i meget tynde skiver, fx parmaskinke
  • 3 liter vand
  • 1½ spsk groft salt
  • 600 g frisk grøn pasta, fx fettuccine
  • 6 rødløg i tynde både
  • 12 forårsløg i 4 cm stykker

Pynt

  • hakket forårsløg
  • hakket rødløg

Indkluderet i opskriften

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel spegeskinken på ovnens rist. Stil risten på en plade med bagepapir og steg skinken midt i ovnen.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor gryde. Kom pastaen i det kogende vand sammen med rødløg og lad det koge i ca. 1 min. Tilsæt forårsløg og lad det koge yderligere i ca. 1 min.

Hæld imens hvidløgssaucen i en tykbundet gryde og bring saucen i kog under omrøring.

Ved serveringen

Del den sprøde skinke i små stykker. Lad pasta og løg dryppe af i et dørslag og hæld det derefter i en stor, varm skål. Hæld saucen over og pynt med spegeskinke og hakket forårs- og rødløg. Server straks.

Stegetid

Sæt spegeskinken i en kold ovn - indstil på 225° og steg i ca. 15 min.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11450 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,3 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 18 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: