Pasta med asparges og radiser

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

30 min

Dejlig dansk og simpelt - radiser og asparges - supernem sommermad.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g tørret hvid pasta, fx pastasløjfer
  • 3 liter vand
  • 1½ spsk groft salt
  • 400 g friske grønne asparges i ca. 3 cm skrå stykker
  • 300 g forårsløg i ca. 3 cm skrå stykker
  • 200 g radiser i tynde skiver
  • 200 g røget svinemørbrad i korte strimler

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør flødeosten sammen med bailikumpesto.

Kom pastaen i en stor tykbundet gryde med kogende vand tilsat salt. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Tilsæt asparges og forårsløg og lad dem koge med de sidste 3 min. af kogetiden. Pastaen skal være mør, men ikke blød. Tag ca. ½ dl kogende pastavand fra og hæld derefter pasta og grøntsager til afdrypning i et dørslag. Kom pasta, grøntsager og pastavand tilbage i gryden.

Tilsæt radiser, mørbradstrimler og flødeosteblandingen. Vend forsigtigt rundt til osten er smeltet. Smag til. Hæld retten i et stort, dybt fad og server straks.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,6 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag