Pasta med asparges og radiser

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(13 vurderinger)

30 min

Dejlig dansk og simpelt - radiser og asparges - supernem sommermad.

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g tørret hvid pasta, fx pastasløjfer
  • 3 liter vand
  • 1½ spsk groft salt
  • 400 g friske grønne asparges i ca. 3 cm skrå stykker
  • 300 g forårsløg i ca. 3 cm skrå stykker
  • 200 g radiser i tynde skiver
  • 200 g røget svinemørbrad i korte strimler

Tilbehør

  • 240 g landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør flødeosten sammen med bailikumpesto.

Kom pastaen i en stor tykbundet gryde med kogende vand tilsat salt. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Tilsæt asparges og forårsløg og lad dem koge med de sidste 3 min. af kogetiden. Pastaen skal være mør, men ikke blød. Tag ca. ½ dl kogende pastavand fra og hæld derefter pasta og grøntsager til afdrypning i et dørslag. Kom pasta, grøntsager og pastavand tilbage i gryden.

Tilsæt radiser, mørbradstrimler og flødeosteblandingen. Vend forsigtigt rundt til osten er smeltet. Smag til. Hæld retten i et stort, dybt fad og server straks.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11260 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,6 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 58 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: