Pasta med aubergine og oliven

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(24 vurderinger)

30 min

Pasta med cremet tomatsauce og masser af smagfulde grøntsager - sund og lækker mad på ingen tid.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits peberfrugt, aubergine og porre i ca. 3 min. Tilsæt pastasauce, oliven, salt og peber og lad retten koge ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min. Smag til.

Kog imens pastaen efter anvisningen på emballagen. Fordel pastaen i 4 dybe tallerkener og hæld saucen over. Drys med ost og server pastaretten rygende varm.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,5 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag