Pasta med aubergine og oliven

Bedømmelse

(10 vurderinger)

30 min

Pasta med cremet tomatsauce og masser af smagfulde grøntsager - sund og lækker mad på ingen tid.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits peberfrugt, aubergine og porre i ca. 3 min. Tilsæt pastasauce, oliven, salt og peber og lad retten koge ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min. Smag til.

Kog imens pastaen efter anvisningen på emballagen. Fordel pastaen i 4 dybe tallerkener og hæld saucen over. Drys med ost og server pastaretten rygende varm.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,5 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 26 %

Kilde: