Pasta med aubergine og oliven

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(20 vurderinger)

30 min

Pasta med cremet tomatsauce og masser af smagfulde grøntsager - sund og lækker mad på ingen tid.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits peberfrugt, aubergine og porre i ca. 3 min. Tilsæt pastasauce, oliven, salt og peber og lad retten koge ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min. Smag til.

Kog imens pastaen efter anvisningen på emballagen. Fordel pastaen i 4 dybe tallerkener og hæld saucen over. Drys med ost og server pastaretten rygende varm.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9830 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,5 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: