Pasta med bacon og squash

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

Dejlig pastaret med en frisk, pikant smag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 skiver bacon (ca. 125 g)
  • 300 g hvid tørret pasta, fx spaghetti
  • 10 g smør
  • 1 zittauerløg i grove tern
  • 100 g finthakkede soltørrede tomater
  • 1 grøn squash i stave
  • 5 forårsløg i skrå stykker
  • 100 g Buko® Pikant Light Pikant Light
  • friskkværnet peber

Pynt

  • top af forårsløg

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Fordel baconskiverne i en kold pande og steg dem ved kraftig varme i ca. 2 min. Skru ned til jævn varme og steg derefter baconskiverne til de er gyldne og sprøde. Lad baconen dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Pastaen skal være mør, men ikke blød. Tag ca. ¾ dl kogende pastavand fra.

Smelt imens smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og tomater i ca. 1 min. Tilsæt squash og forårsløg og svits i yderligere ca. ½ min. Rør friskost og pastavandet sammen og kom det i panden sammen med peber. Smag til.

Ved serveringen

Hæld pastaen til afdrypning og vend den sammen med grøntsager og bacon i en stor varm skål. Server straks.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11110 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,3 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: