Pasta med balsamicoglaserede peberfrugter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Dejlig vegetarret fuld af smag fra rosmarin og balsamico. Revet parmesan runder af på toppen.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret fuldkornsspaghetti
  • 25 g smør
  • 2 røde peberfrugter i lange strimler
  • 2 gule peberfrugter i lange strimler
  • 8 skalotteløg i tynde både
  • 3 små fed hvidløg i tynde skiver
  • 3 spsk mørk balsamicoeddike
  • 1 spsk finthakkede friske rosmarinblade
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 75 g fintrevet parmesanost

Pynt

  • frisk rosmarinkvist

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog spaghettien ca. 10 min. til den er mør uden at være blød. Tag 1 dl kogevand fra.

Lad imens smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits peberfrugter, løg og hvidløg i ca. 2 min. Tilsæt balsamicoeddike, rosmarin, salt og peber og lad grønsagerne koge ved jævn varme og uden låg i ca. 5 min. - rør af og til.

Lad spaghettien dryppe af i et dørslag og kom den derefter tilbage i gryden sammen med de balsamicoglaserede peberfrugter og den ene dl kogevand. Vend godt rundt i retten, kom den i en stor, varm skål og server med den revne ost.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9510 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 50,9 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: