Pasta med blåskimmelost og grillede cocktailtomater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

God for begyndere - mild i smagen.

Ingredienser

Antal portioner
  • 250 g cocktailtomater, gerne både gule og røde
  • ½ spsk olivenolie
  • 150 g sukkerærter
  • 250 g frisk pasta, fx papardelle

Hertil

  • 240 g groft brød
  • 300 g grøn salat

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring fløden i kog i en gryde. Smelt skimmelosten i fløden under omrøring. Jævn evt. blandingen med lidt hvedemel, der er rørt ud i lidt vand. Lad simre i ca. 5 min., stadig under omrøring.

Læg imens cocktailtomaterne i en ovnfast form og dryp olivenolie over. Grill tomaterne. Kog sukkerærterne i letsaltet vand i ca. 2 min. Lad dem dryppe grundigt af.

Tilbered pastaen efter anvisningen på emballagen. Bland pastaen med ostesauce, cocktailtomater og sukkerærter. Server med brød og salat.

Grill

5-7 min.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,8 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 41 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: