Pasta med blåskimmelost og grillede cocktailtomater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

God for begyndere - mild i smagen.

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g cocktailtomater, gerne både gule og røde
  • ½ spsk olivenolie
  • 150 g sukkerærter
  • 250 g frisk pasta, fx papardelle

Hertil

  • 240 g groft brød
  • 300 g grøn salat

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring fløden i kog i en gryde. Smelt skimmelosten i fløden under omrøring. Jævn evt. blandingen med lidt hvedemel, der er rørt ud i lidt vand. Lad simre i ca. 5 min., stadig under omrøring.

Læg imens cocktailtomaterne i en ovnfast form og dryp olivenolie over. Grill tomaterne. Kog sukkerærterne i letsaltet vand i ca. 2 min. Lad dem dryppe grundigt af.

Tilbered pastaen efter anvisningen på emballagen. Bland pastaen med ostesauce, cocktailtomater og sukkerærter. Server med brød og salat.

Grill

5-7 min.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,8 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: