Pasta med blåskimmelost og grillede cocktailtomater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

God for begyndere - mild i smagen.

Ingredienser

Antal portioner

  • 250 g cocktailtomater, gerne både gule og røde
  • ½ spsk olivenolie
  • 150 g sukkerærter
  • 250 g frisk pasta, fx papardelle

Hertil

  • 240 g groft brød
  • 300 g grøn salat

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring fløden i kog i en gryde. Smelt skimmelosten i fløden under omrøring. Jævn evt. blandingen med lidt hvedemel, der er rørt ud i lidt vand. Lad simre i ca. 5 min., stadig under omrøring.

Læg imens cocktailtomaterne i en ovnfast form og dryp olivenolie over. Grill tomaterne. Kog sukkerærterne i letsaltet vand i ca. 2 min. Lad dem dryppe grundigt af.

Tilbered pastaen efter anvisningen på emballagen. Bland pastaen med ostesauce, cocktailtomater og sukkerærter. Server med brød og salat.

Grill

5-7 min.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12280 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,8 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 41 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: