Pasta med fyldig tomatsauce

Bedømmelse

(0 vurderinger)

30 min

Pasta og tomatsovs er to ting der passer rigtig godt sammen. Spis det sammen eller som tilbehør til kød.

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g tørret pasta, fx store sneglehuse
  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt
  • 10 g smør
  • 225 g champignoner i halve og kvarte
  • 1 rød peberfrugt i tern
  • ½ liter Karolines Køkken® mælkesauce Mælkesauce
  • 1 lille dåse koncentreret tomatpuré
  • 350 g ekstrafine ærter
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl fintstrimlede friske basilikumblade

Pynt

  • friske basilikumblade

Hertil

  • 400 g grillet kød, fx flanksteak

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom pastaen i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Kog pastaen ved jævn varme og uden låg i ca. 15 min. - pastaen skal have "bid" men ikke være rå.

Lad imens smørret smelte i en sauterpande, ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits champignonerne i ca. 2 min. Tilsæt peberfrugt og svits i yderligere ca. 1 min. Tilsæt sauce, tomatpuré, ærter, salt og peber. Bring saucen i kog.

Hæld pastaen til afdrypning i en sigte. Kom den tilbage i gryden og vend den sammen med den fyldige tomatsauce og basilikum. Smag til.

Ved serveringen

Hæld pastaen i en stor varm skål, drys med halvdelen af osten og pynt med basilikumblade. Server straks med resten af osten til drys.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11660 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,6 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 24 %

Print

Kilde: