Pasta med fyldig tomatsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Pasta og tomatsovs er to ting der passer rigtig godt sammen. Spis det sammen eller som tilbehør til kød.

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g tørret pasta, fx store sneglehuse
  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt
  • 10 g smør
  • 225 g champignoner i halve og kvarte
  • 1 rød peberfrugt i tern
  • ½ liter Karolines Køkken® mælkesauce Mælkesauce
  • 1 lille dåse koncentreret tomatpuré
  • 350 g ekstrafine ærter
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl fintstrimlede friske basilikumblade

Pynt

  • frisk basilikumblad

Hertil

  • 400 g grillet kød, fx flanksteak

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom pastaen i en stor gryde med kogende vand tilsat salt. Kog pastaen ved jævn varme og uden låg i ca. 15 min. - pastaen skal have "bid" men ikke være rå.

Lad imens smørret smelte i en sauterpande, ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits champignonerne i ca. 2 min. Tilsæt peberfrugt og svits i yderligere ca. 1 min. Tilsæt sauce, tomatpuré, ærter, salt og peber. Bring saucen i kog.

Hæld pastaen til afdrypning i en sigte. Kom den tilbage i gryden og vend den sammen med den fyldige tomatsauce og basilikum. Smag til.

Ved serveringen

Hæld pastaen i en stor varm skål, drys med halvdelen af osten og pynt med basilikumblade. Server straks med resten af osten til drys.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11660 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,6 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 24 %

Print

Kilde: