Pasta med grøn sauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

En let og lækker pastaret med knald på persillesmagen!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 bundter bredbladet persille
  • 4 spsk vand
  • 2 tsk hvidvinseddike
  • 1 æggeblomme
  • 1 lille fed hvidløg
  • 3 ansjosfileter
  • 4 spsk olivenolie

Pynt

  • blade af bredbladet persille

Hertil

  • 400 g grillstegt kalkunschnitzler - og en tomatsalat af
  • 3 tomater i både
  • 2 røde peberfrugter i strimler
  • lidt groft salt og friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl persillen godt, dup den tør og fjern de grønne stilke. Kom vand, hvidvinseddike, æggeblomme, hvidløg, ansjoser, persilleblade og olivenolie i en blender i nævnte rækkefølge. Blend til blandingen er findelt. Hæld den grønne sauce i en skål og lad den trække tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Kog pastaen som angivet på emballagen og hæld den til afdrypning i en sigte. Hæld pastaen tilbage i den varme gryde og vend den grønne sauce ned i pastaen. Kom retten i en varm skål og server straks. Server ost i en skål ved siden af.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag