Pasta med grøn sauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

En let og lækker pastaret med knald på persillesmagen!

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 bundter bredbladet persille
  • 4 spsk vand
  • 2 tsk hvidvinseddike
  • 1 æggeblomme
  • 1 lille fed hvidløg
  • 3 ansjosfileter
  • 4 spsk olivenolie

Pynt

  • blade af bredbladet persille

Hertil

  • 400 g grillstegt kalkunschnitzler - og en tomatsalat af
  • 3 tomater i både
  • 2 røde peberfrugter i strimler
  • lidt groft salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl persillen godt, dup den tør og fjern de grønne stilke. Kom vand, hvidvinseddike, æggeblomme, hvidløg, ansjoser, persilleblade og olivenolie i en blender i nævnte rækkefølge. Blend til blandingen er findelt. Hæld den grønne sauce i en skål og lad den trække tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Kog pastaen som angivet på emballagen og hæld den til afdrypning i en sigte. Hæld pastaen tilbage i den varme gryde og vend den grønne sauce ned i pastaen. Kom retten i en varm skål og server straks. Server ost i en skål ved siden af.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12810 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,3 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde: