Pasta med kalvelever

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Kalvelever på en lækker måde, og så er den nem at lave.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g tørret spaghetti, fx fuldkornsspaghetti
  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt
  • 4 porrer i tynde ringe
  • 25 g smør
  • 225 g champignoner i hele og halve
  • 1 spsk rapsolie
  • 500 g kalvelever i mundrette bidder
  • 1½ dl Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • porre i tynde ringe

Tilbehør

  • 1 citron (usprøjtet) i både

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom spaghettien i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog spaghettien i ca. 8 min. Tilsæt porrer og kog i yderligere ca. 2 min. Spaghettien skal være mør uden at være blød. Tag 1 dl pastavand fra og lad spaghetti og porrer dryppe af i et dørslag.

Del imens smørret i 3 portioner. Lad en portion smør blive gylden i en pande. Steg champignonerne i ca. 5 min. og tag dem op. Lad en portion smør og ½ spsk olie blive gylden i panden og steg halvdelen af leverstykkerne ved kraftig varme ca. 1 min på hver side (ca. 2 min. i alt). Tag de stegte leverstykker op og steg det sidste af leveren i resten af fedtstoffet. Kom alt leveren tilbage i panden sammen med champignoner, fløde, den ene dl pastavand, salt og peber. Varm saucen igennem og smag til.

Læg kalveleversauce og spaghetti med porrer lagvis i en stor varm skål og server straks.

Tip

I stedet for kalvelever kan man bruge wokstrimler af okse eller skinke.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag