Pasta med kalvelever

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Kalvelever på en lækker måde, og så er den nem at lave.

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g tørret spaghetti, fx fuldkornsspaghetti
  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt
  • 4 porrer i tynde ringe

Pynt

  • porre i tynde ringe

Tilbehør

  • 1 citron (usprøjtet) i både

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom spaghettien i en gryde med kogende vand tilsat salt. Kog spaghettien i ca. 8 min. Tilsæt porrer og kog i yderligere ca. 2 min. Spaghettien skal være mør uden at være blød. Tag 1 dl pastavand fra og lad spaghetti og porrer dryppe af i et dørslag.

Del imens smørret i 3 portioner. Lad en portion smør blive gylden i en pande. Steg champignonerne i ca. 5 min. og tag dem op. Lad en portion smør og ½ spsk olie blive gylden i panden og steg halvdelen af leverstykkerne ved kraftig varme ca. 1 min på hver side (ca. 2 min. i alt). Tag de stegte leverstykker op og steg det sidste af leveren i resten af fedtstoffet. Kom alt leveren tilbage i panden sammen med champignoner, fløde, den ene dl pastavand, salt og peber. Varm saucen igennem og smag til.

Læg kalveleversauce og spaghetti med porrer lagvis i en stor varm skål og server straks.

Tip

I stedet for kalvelever kan man bruge wokstrimler af okse eller skinke.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9980 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: