Pasta med limekrydret fisk

Bedømmelse

(8 vurderinger)

45 min

Spaghetti i tomatsauce....og nu med fiskefileter med smeltet ost.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 dåser hakkede tomater (ca. 400 g)
  • 1 dl sød chilisauce
  • 2 tsk friskpresset limesaft
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk groft salt
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret spaghetti, fx fuldkorn

Pynt

  • dildkviste

Tilbehør

  • 1 limefrugt i både

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens og tør fisken. Læg fileterne - med "skindsiden" opad - på en plade med bagepapir. Fordel ost, limeskal og dild på fiskefileterne. Drys med halvdelen af saltet og fold fileterne ind over fyldet. Drys med resten af saltet og bag de krydrede fisk midt i ovnen.

Kom imens de hakkede tomater, chilisauce, limesaft, olie og salt i en gryde. Blend saucen med en stavblender til den er glat. Bring saucen i kog og kog den ved svag varme og under låg i ca. 5 min. - rør af og til. Smag tomatsaucen til.

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog spaghettien 8-10 min. til den er mør uden at være blød. Lad spaghettien dryppe af i et dørslag og kom den derefter tilbage i gryden.

Vend spaghetti og tomatsauce godt sammen og anret det i varme dybe tallerkener. Læg den krydrede fisk på toppen, pynt med dild og server straks.

Bagetid

Ca. ½ time ved 100°.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11930 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,8 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde: