Pasta med løg og oksekød

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

45 min

En dejlig hverdagsret fuld af smag fra både bacon, krydderurter og ost.

Ingredienser

Antal portioner

  • 150 g bacon i tynde skiver
  • 25 g smør
  • 6 små rødløg i både
  • 400 g hakket oksekød (ca. 12% fedt)
  • 2 små grønne squash i kvarte skiver
  • 4 tsk tørret oregano eller 3 tsk tørret rosmarin
  • 1½ tsk groft salt
  • 500 g frisk pasta, fx grøn fettuccine
  • 3½ liter vand
  • 3½ tsk groft salt
  • 100 g fintrevet Riberhus® ML 16 (30+)

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg baconskiverne i en kold pande og steg dem - først ca. 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne og sprøde. Lad baconen dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Smelt smørret i en pande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene i ca. 1 min. Tilsæt kødet og svits i yderligere ca. 4 min., til kødet smuldrer og skifter farve. Kom squash, oregano og salt i og svits i endnu ca. 2 min. Knæk baconen i små stykker og vend dem i.

Kog pastaen i vand tilsat salt, efter anvisningen på emballagen. Lad pastaen dryppe af i et dørslag. Vend grøntsager, kød og pasta sammen og smag til. Server straks sammen med revet ost og brød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 15140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: