Pasta med mandler og grønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Cremet pastaret med blåskimmelost. Mandler og grøntsager giver farve, bid og smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 75 g smuttede mandler
  • 500 g frisk pasta, fx fettuccine
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 4 gulerødder i tynde strimler
  • 3 porrer i tynde strimler
  • 150 g Castello® creamy Blue Creamy Blue
  • 1 dl hakket bredbladet persille

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg mandlerne i en kold pande og rist dem ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Rist derefter mandlerne ved jævn varme til de er gyldne. Hak mandlerne groft. Kom pastaen i kogende vand tilsat salt og kog den i ca. 2 min. Pastaen skal være mør men ikke blød. Tilsæt grøntsagerne, tag 1 dl kogevand fra og lad pasta og grøntsager dryppe af i et dørslag. Kom pasta og grøntsager tilbage i gryden sammen med ost i mindre stykker, persille og den ene dl kogevand. Vend godt rundt i retten, hæld den i en stor varm skål og drys med ristede mandler. Server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 50 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 34 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag