Pasta med mandler og grønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Cremet pastaret med blåskimmelost. Mandler og grøntsager giver farve, bid og smag.

Ingredienser

Antal portioner
  • 75 g smuttede mandler
  • 500 g frisk pasta, fx fettuccine
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 4 gulerødder i tynde strimler
  • 3 porrer i tynde strimler
  • 150 g Castello® creamy Blue Creamy Blue
  • 1 dl hakket bredbladet persille

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg mandlerne i en kold pande og rist dem ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Rist derefter mandlerne ved jævn varme til de er gyldne. Hak mandlerne groft. Kom pastaen i kogende vand tilsat salt og kog den i ca. 2 min. Pastaen skal være mør men ikke blød. Tilsæt grøntsagerne, tag 1 dl kogevand fra og lad pasta og grøntsager dryppe af i et dørslag. Kom pasta og grøntsager tilbage i gryden sammen med ost i mindre stykker, persille og den ene dl kogevand. Vend godt rundt i retten, hæld den i en stor varm skål og drys med ristede mandler. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 50 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 34 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: