Pasta med mandler og grønt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Cremet pastaret med blåskimmelost. Mandler og grøntsager giver farve, bid og smag.

Ingredienser

Antal portioner

  • 75 g smuttede mandler
  • 500 g frisk pasta, fx fettuccine
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 4 gulerødder i tynde strimler
  • 3 porrer i tynde strimler
  • 150 g Castello® creamy Blue Creamy Blue
  • 1 dl hakket bredbladet persille

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg mandlerne i en kold pande og rist dem ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Rist derefter mandlerne ved jævn varme til de er gyldne. Hak mandlerne groft. Kom pastaen i kogende vand tilsat salt og kog den i ca. 2 min. Pastaen skal være mør men ikke blød. Tilsæt grøntsagerne, tag 1 dl kogevand fra og lad pasta og grøntsager dryppe af i et dørslag. Kom pasta og grøntsager tilbage i gryden sammen med ost i mindre stykker, persille og den ene dl kogevand. Vend godt rundt i retten, hæld den i en stor varm skål og drys med ristede mandler. Server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 50 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 34 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: