Pasta med mynte og hvidløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Mynte og agurk er to forårsbebudere, som passer godt sammen.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 agurker
  • 4 rødløg i halve tynde skiver
  • 1 spsk groft salt
  • 3¾ liter vand
  • 3¾ tsk groft salt
  • 500 g frisk fuldkornspasta, fx fettuccine
  • 2 dl hakkede friske krusemynteblade
  • 50 g grofthakkede saltede pistacienøddekerner

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk agurkerne og fjern kernerne. Riv agurkerne groft og kom dem i en skål sammen med løgene. Drys med salt og vend godt rundt i grøntsagerne. Skyl, efter ca. 5 min., agurk og løg i koldt vand. Pres grøntsagerne fri for væde i en sigte.

Bring fløde, hvidløg, salt og peber i kog i en lille tykbundet gryde.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor gryde og kog pastaen ca. 4 min. til den er mør uden at være blød. Tag 1 dl kogevand fra og lad pastaen dryppe af i en sigte. Kom pasta, hvidløgsfløde, den ene dl kogevand, de saltede grøntsager og mynte i den store gryde. Vend godt rundt og smag til.

Kom pastaen i et stort fad, drys med pistacienødder og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 24 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag