Pasta med mynte og hvidløg

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Mynte og agurk er to forårsbebudere, som passer godt sammen.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 agurker
  • 4 rødløg i halve tynde skiver
  • 1 spsk groft salt
  • 3¾ liter vand
  • 3¾ tsk groft salt
  • 500 g frisk fuldkornspasta, fx fettuccine
  • 2 dl hakkede friske krusemynteblade
  • 50 g grofthakkede saltede pistacienøddekerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Flæk agurkerne og fjern kernerne. Riv agurkerne groft og kom dem i en skål sammen med løgene. Drys med salt og vend godt rundt i grøntsagerne. Skyl, efter ca. 5 min., agurk og løg i koldt vand. Pres grøntsagerne fri for væde i en sigte.

Bring fløde, hvidløg, salt og peber i kog i en lille tykbundet gryde.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en stor gryde og kog pastaen ca. 4 min. til den er mør uden at være blød. Tag 1 dl kogevand fra og lad pastaen dryppe af i en sigte. Kom pasta, hvidløgsfløde, den ene dl kogevand, de saltede grøntsager og mynte i den store gryde. Vend godt rundt og smag til.

Kom pastaen i et stort fad, drys med pistacienødder og server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 14,6 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 61 %
  • Fedt: 24 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: