Pasta med ostetern

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

Til den virkelig travle en fredag aften - så går det stærkt.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 liter vand
  • 4 tsk groft salt
  • 600 g frisk pasta fx båndpasta

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand og salt i kog i en gryde. Kom pastaen i og lad den koge uden låg i ca. 5 min. Den skal være mør, men ikke blød. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte.

Varm imens olivenolien i en sauterpande og svits persillen heri. Tilsæt hvidløg og gulerødder og svits det i ca. 5 min. Tag panden fra varmen og vend osten i. Smag til med salt. Vend den varme pasta i osteblandingen. Server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12490 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,3 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 36 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: