Pasta med rejer
30 min

Pasta med rejer

Cremet pastaret med friskost, bladselleri og purløg.
Bedømmelse (8 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pasta med rejer

Cremet pastaret med friskost, bladselleri og purløg.

Antal portioner
  • 200 g Buko® friskost naturel light 4%
  • 2 spsk hvedemel
  • ½ spsk rapsolie
  • 2 stilke bladselleri i tynde skiver
  • 1 tsk edelsüsspaprika
  • 2 dl skummetmælk
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 500 g frisk pasta, fx fettuccine
  • 1 dl kogende pastavand
  • 3 spsk frisk, klippet purløg
  • 250 g pillede, kogte rejer

Pynt

  • frisk klippet purløg

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Fremgangsmåde:

Rør friskost og mel godt sammen. Kom olien i en gryde og svits bladselleri heri i ca. 1 min. Kom friskosten i gryden sammen med paprika og rør godt. Tilsæt mælken lidt efter lidt og lad saucen koge under omrøring i ca. 3 min. Smag til med salt og peber. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen og lad den dryppe af - tag 1 dl af pastavandet og rør det i saucen. Tilsæt purløg. Tag saucen af varmen og vend forsigtigt rejerne i.

Ved serveringen

Vend pasta og ostesauce sammen, kom det i en varm skål og pynt med purløg.

Tip

Hvis saucen er for tyk kan man tilsætte yderligere ½-1 dl kogende pastavand.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11500 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13,4 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 63 %
  • Fedt: 14 %
Print