Pasta med rejer

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Cremet pastaret med friskost, bladselleri og purløg.

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g Buko® flødeost naturel 25% Naturel
  • 2 spsk hvedemel
  • ½ spsk rapsolie
  • 2 stilke bladselleri i tynde skiver (ca. 75 g)
  • 1 tsk edelsüsspaprika
  • 2 dl skummetmælk
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 500 g frisk pasta, fx fettuccine
  • 3 spsk fintklippet purløg
  • 250 g pillede, kogte rejer

Pynt

  • frisk klippet purløg

Tilbehør

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør ost og mel godt sammen. Kom olien i en gryde og svits bladselleri heri i ca. 1 min. Kom osteblandingen i gryden sammen med paprika og rør godt. Tilsæt mælken lidt efter lidt og lad saucen koge under omrøring i ca. 3 min. Smag til med salt og peber. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen og lad den dryppe af - tag 1 dl af pastavandet og rør det i saucen. Tilsæt purløg. Tag saucen af varmen og vend forsigtigt rejerne i.

Vend pasta og ostesauce sammen, kom det i en varm skål og pynt med purløg.

Tip

Hvis saucen er for tyk kan man tilsætte yderligere ½-1 dl kogende pastavand.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11960 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,4 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: