Pasta med spinatcreme og tun - Opskrifter - Arla

Pasta med spinatcreme og tun

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(25 vurderinger)

45 min

Dejlig cremet pastaret med spinat og tunsteaks.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret hvid pasta, fx spaghetti
  • ½ tsk rapsolie
  • 4 skiver frisk eller optøet, frossen tun (ca. 400 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring fløde, hvidløg, chili, salt og peber i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt spinat og kog den ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min. - eller til spinatcremen er varm.

Bring vand og salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Pastaen skal være mør, men ikke blød. Lad pastaen dryppe af i et dørslag. Kom den tilbage i gryden og vend spinatcremen i. Smag til.

Pensl en grillpande med olie og lad panden blive godt varm. Steg tunbøfferne ved kraftig varme - ca. 1 min. på hver side. Tag fisken af panden og drys med salt og peber. Lad tunbøfferne hvile tildækket i ca. 2 min.

Ved serveringen

Anret pasta og spinatcreme i varme dybe tallerkener. Drys med ost og server tunen til.

Tip

I stedet for tun kan man anvende laks.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,3 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 21 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: