Pasta med spinatcreme og tun
45 min

Pasta med spinatcreme og tun

Dejlig cremet pastaret med spinat og tunsteaks.
Bedømmelse (19 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pasta med spinatcreme og tun

Dejlig cremet pastaret med spinat og tunsteaks.

Antal portioner
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret hvid pasta, fx spaghetti
  • ½ tsk rapsolie
  • 4 skiver frisk eller optøet, frossen tun (ca. 400 g)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Bring fløde, hvidløg, chili, salt og peber i kog i en tykbundet gryde. Tilsæt spinat og kog den ved jævn varme og under omrøring i ca. 3 min. - eller til spinatcremen er varm.

Bring vand og salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Pastaen skal være mør, men ikke blød. Lad pastaen dryppe af i et dørslag. Kom den tilbage i gryden og vend spinatcremen i. Smag til.

Pensl en grillpande med olie og lad panden blive godt varm. Steg tunbøfferne ved kraftig varme - ca. 1 min. på hver side. Tag fisken af panden og drys med salt og peber. Lad tunbøfferne hvile tildækket i ca. 2 min.

Ved serveringen

Anret pasta og spinatcreme i varme dybe tallerkener. Drys med ost og server tunen til.

Tip

I stedet for tun kan man anvende laks.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 25,3 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 21 %
Print