Pasta med squashsauce og kapers

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Vupti...så er der lynhurtig aftensmad - med både fuldkorn og godt med grøntsager.

Ingredienser

Antal portioner
  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret fuldkornsspaghetti

Pynt

  • tynde grønne strimler af grønne squash

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog spaghettien 8-10 min. til den er mør uden at være blød. Tag ca. 1 dl kogevand fra og lad spaghettien dryppe af i et dørslag.

Lad imens smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits chili og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt pastasauce og den ene dl kogevand. Bring saucen i kog og tilsæt squashstavene. Bring atter saucen i kog og smag til.

Kom spaghettien i en stor varm skål og hæld squashsauce og kapers over. Server straks sammen med revet ost.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,7 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 29 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: