Pasta med squashsauce og kapers

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

30 min

Vupti...så er der lynhurtig aftensmad - med både fuldkorn og godt med grøntsager.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret fuldkornsspaghetti

Pynt

  • tynde grønne strimler af grøn squash

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog spaghettien 8-10 min. til den er mør uden at være blød. Tag ca. 1 dl kogevand fra og lad spaghettien dryppe af i et dørslag.

Lad imens smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits chili og hvidløg i ca. 1 min. Tilsæt pastasauce og den ene dl kogevand. Bring saucen i kog og tilsæt squashstavene. Bring atter saucen i kog og smag til.

Kom spaghettien i en stor varm skål og hæld squashsauce og kapers over. Server straks sammen med revet ost.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10610 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,7 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 54 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: