Pasta med tigerrejer og tomater - Opskrifter - Arla

Pasta med tigerrejer og tomater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

Den sorte pasta er dramatisk og flot op mod de røde tigerrejer....men du kan jo også bruge almindelig pasta.

Ingredienser

Antal portioner

  • 5 tomater
  • 25 g smør
  • 2 peberfrugter i strimler, fx røde snackpebere
  • 2 store fed hvidløg i tynde skiver
  • 350 g rå tigerrejer med halevifte
  • ¼ liter Karolines Køkken® Let Mornaysauce Let Mornaysauce
  • 1 dl grofthakkede friske basilikumblade
  • 1½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • frisk basilikumblad

Tilbehør

  • 400 g tørret pasta, fx sort blækspruttepasta
  • 1 limefrugt i både

Sådan gør du

Sådan gør du

Del tomaterne i halve og skrab kernerne ud med en teske - gem kernerne. Skær tomatkødet i både.

Lad smørret smelte i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits tomatkød, peberfrugter, hvidløg og rejer i ca. 2 min. Tilsæt MornaySauce, tomatkerner og resten af ingredienserne. Kog saucen i ca. 2 min. og smag til.

Kom den friskkogte pasta i en stor varm skål. Hæld saucen over, pynt med basilikum og server limebåde til.

Tip

Man kan også bruge kogte tigerrejer i saucen. De kogte rejer skal først vendes i sammen med mornaysaucen.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 16,9 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 18 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: