Pasta med tomatsauce og stegte ostestykker

Pasta med tomatsauce og stegte ostestykker

30 min Hovedret

Pasta med tomatsauce og ostestykker er en nem og hurtig pastaret, som sikkert vil falde i god smag hos både børn og voksne. Det er en af de retter I kan finde frem på dage, hvor I vil spise uden kød. Tomatsaucen er nem at lave og den mætter godt, da tomaterne er suppleret med røde linser, som giver protein og fylde. De stegte ostestykker er et ekstra lækkert krydderi på toppen. Ostestykkerne får en dejlig gylden overflade og er bløde og cremede, men holder alligevel formen, når de hurtigt bliver stegt på panden. Pasta med tomatsauce og stegte ostestykker....velbekomme!ostestykker....velbekomme!

Mere inspiration

Var det mon noget med en spændende vegetar hotdog med stegte ostestykker?

Vegetar hotdog
45 min
Vegetar hotdog
(5)
Velbekomme!
Nem mad til i morgen

Lav en stor portion tomatsauce, når du alligevel er i gang. Frys den overskydende tomatsauce ned i passende portioner. Så kan du meget hurtigt stable et lækkert hjemmelavet aftensmåltid på benene, på dage hvor det skal gå stærkt. Mens du koger pasta kan du varme den frosne tomatsauce i en gryde eller i mikrobølgeovn. Suppler med revet ost, salatost, krydderurter, oliven, salte mandler, stegt bacon eller hvad du lige har i køleskabet.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

11365 kJ / 2716 kcal

Næringsindhold pr. 100g

458 kJ / 109 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 2,3 g
Protein: 21,4 % 5,8 g
Kulhydrat: 51,9 % 14 g
Fedt: 26,7 % 3,3 g
Relateret video
Sådan tilbereder du nemt Ostestykkerne

- Sæt din pande til middel varme- Tilføj godt med fedtstof - Steg i 1-2 minutter på hver side - Osten er færdig efter 3-4 minutter

Ingredienser