Pasta med tunfisk, tomater, basilikum og ost

Nøglehulsmærket opskrift

Pasta med tunfisk, tomater, basilikum og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Nøglehulsmærket opskrift

Tomater og tun i skøn forening med pasta - nemt og lækkert.

Ingredienser

Antal portioner
  • 500 g cocktailtomater
  • 2 dåser tun i vand (ca. 185 g)
  • 3 spsk olivenolie
  • 4 hakkede ansjosfileter
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 2 spsk kapers
  • 300 g tørret pasta, fx spaghetti
  • 2½ dl grofthakkede friske basilikumblade
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

Sådan gør du

Sådan gør du

Halver tomaterne, skrab kernerne ud og skær tomaterne i både. Lad tunfisken dryppe af og del den i mindre stykker. Rør olivenolien sammen med ansjoser, hvidløg og kapers. Vend det sammen med tomatbåde og tunfisk.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Lad pastaen dryppe af i et dørslag og kom den tilbage i gryden. Vend den kogte pasta sammen med tomat- og tunfiskeblandingen. Rør det sammen ved svag varme og tilsæt basilikum, salt og peber. Smag til og server retten med revet ost, salat og brød.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,9 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 25 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: