Pasta med tunfisk, tomater, basilikum og ost

Nøglehulsmærket opskrift

Pasta med tunfisk, tomater, basilikum og ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Nøglehulsmærket opskrift

Tomater og tun i skøn forening med pasta - nemt og lækkert.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g cocktailtomater
  • 2 dåser tun i vand (ca. 185 g)
  • 3 spsk olivenolie
  • 4 hakkede ansjosfileter
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 2 spsk kapers
  • 300 g tørret pasta, fx spaghetti
  • 2½ dl grofthakkede friske basilikumblade
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Tilbehør

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Halver tomaterne, skrab kernerne ud og skær tomaterne i både. Lad tunfisken dryppe af og del den i mindre stykker. Rør olivenolien sammen med ansjoser, hvidløg og kapers. Vend det sammen med tomatbåde og tunfisk.

Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Lad pastaen dryppe af i et dørslag og kom den tilbage i gryden. Vend den kogte pasta sammen med tomat- og tunfiskeblandingen. Rør det sammen ved svag varme og tilsæt basilikum, salt og peber. Smag til og server retten med revet ost, salat og brød.

Sådan koger du pasta

Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11040 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,9 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag