Pasta med tunsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Blød og cremet tunsauce til friskkogt pasta - smager fantastisk og er nem at lave.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • hakkede kapers

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Rør friskosten blød med fraiche. Tilsæt løg, kapers, sennep og peber. Vend tunen i og stil saucen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Kog pastaen som angivet på emballagen. Rør forsigtigt i tunsaucen og smag den til. Anret sauce og revet ost i skåle hver for sig. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte og anret den i en varm skål. Server straks med tunsauce og revet ost til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1 g
  • Protein: 33 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 19 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: