Pasta med tunsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Blød og cremet tunsauce til friskkogt pasta - smager fantastisk og er nem at lave.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • hakkede kapers

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Rør friskosten blød med fraiche. Tilsæt løg, kapers, sennep og peber. Vend tunen i og stil saucen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Kog pastaen som angivet på emballagen. Rør forsigtigt i tunsaucen og smag den til. Anret sauce og revet ost i skåle hver for sig. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte og anret den i en varm skål. Server straks med tunsauce og revet ost til.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,5 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag