Pasta med tunsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Blød og cremet tunsauce til friskkogt pasta - smager fantastisk og er nem at lave.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • hakkede kapers

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld tunen til afdrypning i en sigte. Rør friskosten blød med fraiche. Tilsæt løg, kapers, sennep og peber. Vend tunen i og stil saucen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Kog pastaen som angivet på emballagen. Rør forsigtigt i tunsaucen og smag den til. Anret sauce og revet ost i skåle hver for sig. Hæld pastaen til afdrypning i en sigte og anret den i en varm skål. Server straks med tunsauce og revet ost til.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,5 g
  • Protein: 31 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: