Pasta og kylling i tomatsauce
30 min

Pasta og kylling i tomatsauce

Pasta og tomatsauce det er altid godt....og så med kylling. Det kan næsten kun blive et hit.
Bedømmelse (10 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pasta og kylling i tomatsauce

Pasta og tomatsauce det er altid godt....og så med kylling. Det kan næsten kun blive et hit.

Antal portioner
  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt
  • 300 g tørret pasta, fx linguine

Pynt

  • kapers og bladselleriblade

Fremgangsmåde:

Lad smørret blive gyldent i en tykbundet gryde. Steg de flækkede kyllingeinderfileter i ca. 3 min. - vend af og til. Tag kødet op, drys med salt og hold det varmt. Kom saucen i gryden sammen med peberfrugter, bladselleri, kapers og hvidløg. Kog saucen ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Kom det stegte kyllingekød i saucen og varm godt igennem.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en gryde. Kog pastaen 7-8 min. til den er mør uden at være blød. Lad hurtigt pastaen dryppe af i et dørslag, så den ikke bliver for tør, og kom den tilbage i gryden. Vend saucen sammen med den afdryppede pasta, smag til og server pastaretten i en stor varm skål.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 9060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fedt: 23 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Protein: 27 %
  • Fiber: 40,9 g
Print