Pasta og kylling i tomatsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

30 min

Pasta og tomatsauce det er altid godt....og så med kylling. Det kan næsten kun blive et hit.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt
  • 300 g tørret pasta, fx linguine

Pynt

  • kapers og bladselleriblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en tykbundet gryde. Steg de flækkede kyllingeinderfileter i ca. 3 min. - vend af og til. Tag kødet op, drys med salt og hold det varmt. Kom saucen i gryden sammen med peberfrugter, bladselleri, kapers og hvidløg. Kog saucen ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Kom det stegte kyllingekød i saucen og varm godt igennem.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en gryde. Kog pastaen 7-8 min. til den er mør uden at være blød. Lad hurtigt pastaen dryppe af i et dørslag, så den ikke bliver for tør, og kom den tilbage i gryden. Vend saucen sammen med den afdryppede pasta, smag til og server pastaretten i en stor varm skål.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,9 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: