Pasta og kylling i tomatsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(12 vurderinger)

30 min

Pasta og tomatsauce det er altid godt....og så med kylling. Det kan næsten kun blive et hit.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt
  • 300 g tørret pasta, fx linguine

Pynt

  • kapers og bladselleriblade

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret blive gyldent i en tykbundet gryde. Steg de flækkede kyllingeinderfileter i ca. 3 min. - vend af og til. Tag kødet op, drys med salt og hold det varmt. Kom saucen i gryden sammen med peberfrugter, bladselleri, kapers og hvidløg. Kog saucen ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Kom det stegte kyllingekød i saucen og varm godt igennem.

Bring imens vand tilsat salt i kog i en gryde. Kog pastaen 7-8 min. til den er mør uden at være blød. Lad hurtigt pastaen dryppe af i et dørslag, så den ikke bliver for tør, og kom den tilbage i gryden. Vend saucen sammen med den afdryppede pasta, smag til og server pastaretten i en stor varm skål.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 40,9 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 23 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: