Pasta og ostesauce med tomater

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

En dejlig enkel pastaret med karakter fra bacon og oliven.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 liter vand
  • 1 spsk groft salt
  • 400 g tørret pasta, fx penne
  • 125 g bacon i tern
  • 100 g skyllede babyspinatblade
  • 100 g oliven, gerne en blanding af sorte og grønne

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en stor, tykbundet gryde. Kog pastaen ca. 10 min. til den er mør uden at være blød. Lad pastaen dryppe af i et dørslag.

Kom imens bacon i en kold pande. Skru op til kraftig varme og lad baconen stege i ca. 4 min. - rør af og til. Skru ned til jævn varme og lad baconen stege i ca. 8 min., eller til det er sprødt og gyldent - lad baconen dryppe af på fedtsugende papir.

Kom pastasauce, bacontern og tomater i den store gryde. Bring saucen i kog under omrøring. Vend pastaen i, varm godt igennem og smag til.

Anret den varme pastaret lagvis med spinatblade i en stor varm skål. Drys med oliven og server straks.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10670 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 28 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 57 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: