Pastasalat og kyllingelår

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Pastasalat med kyllingelår i madpakkener altid et hit blandt de mindste.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 kyllingeunderlår
  • ½ tsk edelsüsspaprika
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 liter grøntsagsbouillon
  • 500 g tørret hvid pasta, fx penne
  • 200 g grønne asparges i mindre stykker
  • 1½ liter romainesalat i tynde strimler

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Drys kyllingelårene med paprika, salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad og steg kyllingelårene midt i ovnen.

Bring bouillonen i kog i en stor gryde. Kog pastaen det antal minutter der står på emballagen. Tag gryden af varmen og kom aspargesstykkerne i. Lad pasta og asparges trække i bouillonen i ca. ½ min. Tag 4 spsk bouillon fra og hæld derefter pasta og asparges i et dørslag. Brus pasta og asparges over med koldt vand og lad det dryppe godt af. Kom pasta og asparges i en salatskål og vend romainesalat og de 4 spsk bouillon i.

Pastasalat og kyllingelår smager dejligt serveret med groft rugbrød og smør.

Til madpakken

Tag et kyllingelår og en portion pastasalat fra og stil det tildækket i køleskabet til næste dag.

Stegetid

Ca. 1 time ved 175°.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,6 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 16 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag