Pastasalat og kyllingelår
60+ min

Pastasalat og kyllingelår

Pastasalat med kyllingelår i madpakkener altid et hit blandt de mindste.
Bedømmelse (3 vurderinger)

Min bedømmelse:

Pastasalat og kyllingelår

Pastasalat med kyllingelår i madpakkener altid et hit blandt de mindste.

Antal portioner
  • 8 kyllingeunderlår
  • ½ tsk edelsüsspaprika
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 liter grøntsagsbouillon
  • 500 g tørret hvid pasta, fx penne
  • 200 g grønne asparges i mindre stykker
  • 1½ liter romainesalat i tynde strimler

Fremgangsmåde:

Drys kyllingelårene med paprika, salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad og steg kyllingelårene midt i ovnen.

Bring bouillonen i kog i en stor gryde. Kog pastaen det antal minutter der står på emballagen. Tag gryden af varmen og kom aspargesstykkerne i. Lad pasta og asparges trække i bouillonen i ca. ½ min. Tag 4 spsk bouillon fra og hæld derefter pasta og asparges i et dørslag. Brus pasta og asparges over med koldt vand og lad det dryppe godt af. Kom pasta og asparges i en salatskål og vend romainesalat og de 4 spsk bouillon i.

Pastasalat og kyllingelår smager dejligt serveret med groft rugbrød og smør.

Til madpakken

Tag et kyllingelår og en portion pastasalat fra og stil det tildækket i køleskabet til næste dag.

Stegetid

Ca. 1 time ved 175°.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 10950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,6 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 16 %
Print