Pastasalat og kyllingelår

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Pastasalat med kyllingelår i madpakkener altid et hit blandt de mindste.

Ingredienser

Antal portioner

  • 8 kyllingeunderlår
  • ½ tsk edelsüsspaprika
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 2 liter grøntsagsbouillon
  • 500 g tørret hvid pasta, fx penne
  • 200 g grønne asparges i mindre stykker
  • 1½ liter romainesalat i tynde strimler

Sådan gør du

Sådan gør du

Drys kyllingelårene med paprika, salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad og steg kyllingelårene midt i ovnen.

Bring bouillonen i kog i en stor gryde. Kog pastaen det antal minutter der står på emballagen. Tag gryden af varmen og kom aspargesstykkerne i. Lad pasta og asparges trække i bouillonen i ca. ½ min. Tag 4 spsk bouillon fra og hæld derefter pasta og asparges i et dørslag. Brus pasta og asparges over med koldt vand og lad det dryppe godt af. Kom pasta og asparges i en salatskål og vend romainesalat og de 4 spsk bouillon i.

Pastasalat og kyllingelår smager dejligt serveret med groft rugbrød og smør.

Til madpakken

Tag et kyllingelår og en portion pastasalat fra og stil det tildækket i køleskabet til næste dag.

Stegetid

Ca. 1 time ved 175°.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,6 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 62 %
  • Fedt: 16 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: