Pastasalat og røget ørred

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Lækker, hurtig, nem og mættende salat - til de travle dage.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2¼ liter vand
  • 2¼ tsk groft salt
  • 300 g tørret fuldkornspasta, fx penne
  • 1 spsk flydende honning
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk rapsolie
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 6 gulerødder - gerne med top, i lange strimler
  • 150 g slikærter, i lange strimler
  • 250 g cherrytomater - gerne røde og gule, i halve
  • 3 spsk hakket dild
  • 3 spsk hakket kørvel
  • 40 g fintrevet parmesanost

Tilbehør

  • 450 g røgede ørredfileter eller makrel - evt. lunet

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring vand tilsat salt i kog i en gryde. Kog pastaen 10-11 min. til den er mør uden at være blød. Tag 2 spsk kogevand fra. Hæld pastaen i et dørslag og brus over med koldt vand. Kom pastaen i en stor skål. Rør de 2 spsk kogevand, honning, eddike, olie, salt og peber sammen og vend dressingen i den afdryppede pasta. Bland pastaen med gulerødder, ærter og tomater og kom salaten i et stort fad. Drys ost og de to slags krydderurter på salaten og server straks sammen med røget ørred eller makrel.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 10190 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 42,3 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 26 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: